Læringsrommene Hugin og Munin

m5

Hugin er læringsrom for elever på 2.-4. trinn. Læringsrommet holder til i eget rom i 2. og 3. klassebygget. Munin er læringsrom for 5. - 7. trinnselever. Munin holder til i admin.bygget i 1. etg. Læringsrommene vil være i bruk hver dag. Det vil være ulike lærere og assistenter til stede når det er undervisning.

Bakgrunn for navnene Hugin og Munin:

Hugin og Munin er i følge norrøn mytologi ravnene til guden Odin. De flyr hver dag over hele verden og kommer tilbake på kvelden for å hviske i øret til Odin alt de har sett og lært. Dette gjør Odin til den mest kloke og kunnskapsrike guden i norrøn mytologi. Hugin betyr "tanke" og Munin betyr "minne". I læringsrommene skal elevene lære, tenke og huske. De skal lære nye ting, bli kloke og kunnskapsrike.